Arsi Keva & Jukka Nousiainen – Kannibaalit Saimaalla

Taidenäyttely koostuu Jukka Nousiaisen säveltämästä elokuvamusiikista ja Arsi Kevan suunnittelemista elokuvajulisteista – elokuviin joita ei (vielä) ole olemassa. Julisteet on toteutettu Risograph-painokoneella sävellysten pohjalta.
Kunkin elokuvan musiikkia voi kuunnella julisteiden luona olevilta kaseteilta. Kasetin kuuntelemiseen löydät korvalappustereot ja kuulokkeet näyttelytilan keskellä olevalta pöydältä. Palauta kuuntelun jälkeen korvalappustereot ja kuulokkeet takaisin paikoilleen.
Elokuvien juoni on jätetty avoimeksi. Voit halutessasi kuvailla pöydältä löytyviin vihkoihin oman näkemyksesi elokuvan juonesta.
Tekijät:

Arsi Keva on Tampereella asuva kuvataiteilija ja kuvittaja.
Skeittikulttuurin kuvaston ja estetiikan vaikutteet näkyvät Kevan visuaalisessa ilmaisussa tietynlaisena keveänä viimeistelemättömyytenä ja kurittomana leikkisyytenä.
Kuvataiteen ohella Keva työskentelee kulttuurikentän marginaaleissa monenlaisissa tehtävissä, esimerkiksi pienkustantajana Ultraääni-levymerkkinsä kautta.

Jukka Nousiainen on suomalainen muusikko ja lauluntekijä. Nousiainen tunnetaan Räjäyttäjät-yhtyeen laulaja-kitaristina, sooloartistina ja suomalaisen indie-musiikin ja tee se itse -kulttuurin sanansaattaja.